L’any 2011 El Festival Vad de vídeo i arts digitals que se celebrava anualment a Girona (espero que tornin aviat) em va encarregar el disseny de la imatge d’aquella edició.

[space size=”10px”]

Breu nota de premsa certificant el final del Vad (snif, snif…)

El festival VAD plega, però s´acomiada amb ganes de tornar

11.09.2013 | 07:54

GIRONA | DDG L’organització del Festival de Vídeo i Arts Digital de Girona va anunciar ahir que plegava després de deu anys per problemes de finançament. “Les condicions de finançament del nou model polític i econòmic, marcat per la crisi, les noves polítiques culturals i l’augment de l’IVA fan inviable un projecte independent com ha estat el festival VAD”, asseguraven, afegint que els endarreriments en el pagament de les ajudes de la Generalitat “i unes previsions nefastes pels propers anys desanimen a qualsevol. Tot i axò, esperaven que l’aturada “no fos definitiva”.[space size=”10px”]

 

vad1

Nota del Vad

Estimats amics del VAD,

Núria Font i l’equip del VAD

Després de deu anys organitzant el Festival de Vídeo i Arts Digitals a Girona, hem arribat al final d’una etapa i ens veiem obligats a fer una parada en el camí, esperem que no sigui definitiva.

Les condicions de finançament del nou model polític i econòmic, marcat per la crisi, les noves polítiques culturals i l’augment de l’IVA, fan inviable un projecte independent com ha estat el festival VAD. A nosaltres en hagués agradat continuar, però un any d’endarreriment de les ajudes per part del Departament de Cultura de la Generalitat i unes previsions nefastes pels propers anys desanimen a qualsevol. Per tant, no ens volem arriscar a endeutar-nos i deixar pagaments pendents.

Malgrat tot, no volíem deixar d’agrair-vos a tots la vostra confiança i suport a una activitat de la que ens sentim molt orgullosos, un festival que durant aquests deu anys ha creat grans complicitats, tant amb el públic de Girona com amb la comunitat internacional, servint de plataforma per donar a conèixer la creació audiovisual més destacada realitzada amb els nous mitjans digitals.

Artistes, curadors, tècnics i col·laboradors volíem donar-vos les gràcies per haver-nos acompanyat en aquesta aventura.

Tornarem, potser canviarem de nom i elaborarem un altre projecte, però serà amb les mateixes ganes de donar suport a la creació i a la cultura.

Ens mantindrem en contacte, informant-vos dels plans de futur.

De moment podeu seguir la meva activitat a través de NU2’s www.nu2s.org i em podeu escriure a info@nu2s.org

Fins aviat!

vad2