navegador
     
  

Origen

[1492; del ll. origo, -inis, íd., der. de oriri 'llevar-se; sortir el sol; tenir origen']
m 1 1 Allò de què una cosa procedeix o arrenca. Aquell invent fou l'origen de la seva fortuna. L'origen d'una paraula. L'origen d'un riu.
    2 Moment de la naixença d'una cosa, el seu     començament.
    3 a l'origen loc adv Al començament.
2 MAT 1 Zero en una escala qualsevol.
    2 Punt on es tallen els eixos i els plans d'un     sistema de coordenades.
    3 El primer dels dos punts que determinen un     vector.
3 denominació d'origen ALIM Denominació d'un país, d'una regió o localitat, que designa un producte que n'és originari, les qualitats específiques del qual són degudes a una original concurrència de factors.

 

   

Projecte "origen del mon "

Aquest projecte intenta fer una reflexió sobre com afrontar les desigualtats de gènere i les relacions humanes a través de l'art produït per dones de tots els temps.

Perquè totes i tots, grans i infants, som persones amb els mateixos drets. No estem d'acord amb les discriminacions ni els maltractaments (també en el mon de l'art i la creació).

El museu és una estructura antropomorfa de gènere femení. Aquesta estructura trenca amb segles de negació i amb dècades de discriminació  positiva emmascarada de paritat.

Totes les peces exposades seran produïdes exclusivament per dones de tots els temps, en un intent de fer visible la seva participació, sovint amagada i soterrada, en l'historia de l'art.

En un afany de remarcar la potència creativa del gènere femení, l'accés al centre es realitzarà per la zona genital, el naixement de l’art amb veu de dona.

 

Altres vistes

Fes clic sobre les imatges per ampliar-les.

 

Recorda que pots afegir els teus comentaris o propostes enviant un mail a aquí

 
     

 

 

http://www.manelbayo.com Presentacióprojecte 1