Presentació

L'any 2007 i després de moltes gestions, reunions, contactes i propostes, sembla que finalment es posa fil a l'agulla i s'engega la maquinaria per dotar la ciutat de Girona d'un Centre d'Art Contemporani. De moment s'ha convocat un concurs per triar director i un altre per dissenyar i construir l'edifici.


D'aquesta manera la ciutat disposarà finalment, d'un espai on, el nodrit grup d'artistes locals podran mostrar els seus treballs i els ciutadans interessats, tindran accés a aquestes obres i a diferents propostes d'àmbit provincial, nacional o fins i tot internacional.

Rio de Janeiroguggenheim/new yorkguggenheim/bilboeurodisneymusacmacba

L'Ajuntament, sobretot, mitjançant  les Sales Municipals d'Exposicions, situades a la Rambla, ha cobert –fins ara- la demanda d'artistes i públic. Però, francament, en aquests moments l'espai resulta petit...

L'indret on s'ubicarà l'equipament ja està triat. El nou equipament es construirà en un solar que han deixat lliure les antigues casernes, al carrer Emili Grahït. Ara només falta convocar el concurs de projectes arquitectònics i posar-se mans a l'obra.


Amb la intenció de jugar amb aquesta idea llancem 7 propostes, 7 projectes utòpics, amb la única intenció de fer volar la fantasia i proposar 7 senzilles reflexions al voltant d'un projecte que, esperem, aviat puguem gaudir.

 

 

Enllaços

Per més informació podeu visitar la web del Futur Centre D'art Contemporani de Girona

www.bolit.cat

 

Contacte, propostes, objeccions...

Podeu fer arribar les vostres opinions  i fins i tot si us animeu fer la vostra proposta, si ens la feu arribar pot ser la proposta núm. 7...

 

7 Propostes per al Centre d'Art de Girona

La intenció és arribar a 7, de moment en tenim 6...

 

   
 
     

 

 

http://www.manelbayo.com Presentacióprojecte 1