Proposta de joieria

Imma Vinyals (taller de joieria)

Bones, com esteu? Com ho porteu? espero que estigueu bé. Us faig arribar una proposta que està organitzant en Manel Bayo, Professor de pintura de l’EMA. En la que esteu convidats a participar. La podeu veure a https://manelbayo.com/art-en-temps-de confinament/ Com funciona? Em podeu anar enviant imatges via whatsup de les coses que aneu fent. Pel que fa a joieria i pels que no tingueu eines a casa… inclourem dibuixos, collages i projectes sobre els temes que us he anat proposant.

Aquests són:

1- “Un arbre” que inicialment era pel grup de nivell 2 l’he fet extensiu i us arribarà tots tres grups.

2- “El món de les lletres” grup de projectes per la llibreria 22.

3-“Diàleg visual” També us faig arribar una proposta nova transversal als tres grups. Avui inicio un “diàleg visual” sobre l’actualitat que vivim. Es tracta de crear imatges amb elements de la nostra quotidianitat que dialoguin amb les imatges que anem penjant al grup.

Inicio la conversa jo amb aquesta imatge de partida. Totes esteu convidades a afegir-vos a la conversa visual que compartiré als tres grups de whats up. Un cop poguem desconfinar-nos i tornem al contacte amb l’exterior…recollirem alguns dels treballs que ens hagueu anat fent arribar en una exposició a la sala pati de l’escola. Les idees, peces, projectes…. me les podeu fer arribar a mi en privat o compartir en els grups que tenim de whats up. Jo enviaré a en Manel les que acordem amb cadascuna de vosaltres. Cuideu-vos molt i aprofitem per repensar i cuidar les xarxes en les que estem.

Una abraçada a totes!!!!

Imma