Filmografia

JHSRemix (2014)
Recreació amb material videogràfic rescatat de la xarxa( found footage), de diverses escenes de la vida de Jesús. S’emmarca dins d’un projecte de recerca de les imatges que el mon audiovisual ha realitzat sobre la figura de Jesucrist.

TIEFLANDRemix (2012)
Terra Baixa, revisitada. Una pel·lícula de Manel Bayo sobre una pel·lícula de Leni Riefenstahl,

RAZARemix (2010)
Basada en el Clàssic franquista “El espiritu de una raza”, amb guió, ni més ni menys, de Francisco Franco, Presentada a la 48 ena. edició del Festival de cine,a de Gijon.

Videografia

Cop de Flors (2014)
Hi ha indrets de la ciutat que en ser contemplats per Manel Bayo es transformen i muten. Canvien d’aparença, de sonoritat i de caràcter sense que se’n vegi alterada l’essència.

La meva fruita ignorant(2013)
Ingràvida i peluda una dona creua l’èter. Vídeo realitzat a partir d’una poesia de Carilda Oliver per al festival Pepe Sales de Girona

Quando Corpus Morietur(2012)
Peça de Manel Bayo per a la cinquena edició del festival Pepe Sales, dedicat aquest any a Santa Teresa de Jesús. La música està basada en l’Stabat Mater de Pergolesi, reproduït al revés. La intenció es provocar en l’espectador una sensació d’ingravidesa tal vegada mística…

Videocràcia(2011)
Marta Sureda em va proposar fer un vídeo sobre les manifestacions dels indignats a Girona a principis del 2011. Aquest és el resultat.

Eclesiastès (2009)
Peça de vídeo-art de l’artista Manel Bayo, que reinterpreta amb la tècnica del vídeo-collage la seqüència de la resurrecció d’Ordet, de Carl Theodor Dreyer. 8’54”

Impronta(2005)
Un pare i un fill juguen