“Commedia dell’Arte” Proposta d’Imma Casanovas  alumne de l’EMA

Info@manelbayo.com

La llibertat guiant el poble

La llibertat guiant el poble (en francès, La Liberté guidant le peuple) és una obra del pintor francès Eugène Delacroix. Es tracta d’una pintura al·legòrica de la Revolució de Juliol de l’any 1830, pintada el mateix any, que tingué lloc a París on apareixen els diferents estaments socials i tendències que varen propiciar aquests fets. En primer terme hi apareix una representació al·legòrica de la llibertat, que duu un fusell amb una baioneta i una bandera francesa, la que es va reprendre a partir d’aquesta revolució. El quadre va ser pintat poc després dels fets i va ser adquirit pel monarca Lluís Felip I de França. Actualment està exposat al Museu del Louvre de París.

Més informació: https://ca.wikipedia.org/wiki/La_llibertat_guiant_el_poble

Instuccions:

  • He dividit el quadre en 25 fragments
  • Per via whatsapp 628691269 o el grup que ja tinguem muntat o per via email info@manelbayo.com m’heu de comunicar que voleu participar.
  • Jo us enviaré un fragment que haureu d’interpretar a la vostre manera i dibuixar-lo o pintar-lo amb el material que tingueu a mà. Podeu fer una interpretació realista, abstracte en còmic…
  • M’heu dee enviar, o penjar al grup de whatsapp la vostra interpretació. Del vostre fragment, no de la pintura sencera.
  • Jo, recomposaré la pintura original amb els vostres fragments i l’aniré penjant aquí: https://manelbayo.com/la-llibertat-guiant-al-poble/

Música proposada: https://www.youtube.com/watch?v=ft9lJBXW5rg