Proposta: Paisatge interior

Clara Oliveras (procediments pictòrics)

Proposta de treball en temps de confinament – Iniciació i Experimentació de Tècniques Pictòriques – Clara Oliveras. El tema proposat està vinculat a les circumstàncies temporals que ens toca viure. És un tema transversal que podem plantejar des de molts punts de vista, jo us en proposo tres però queda obert a altres suggeriments.

  • 1 EL niu. Treball subjectiu a partir de la introspecció personal. Idees, sensacions, experiències, sentiments, reflexions… de l’habitatge personal com a llar, protecció domèstica enfront al buit, l’exterior o el desconegut.
  • 2 El meu espai íntim. Imatges del lloc on visc, del meu espai de confort: l’habitació on em relaciono, menjo, dormo, el sofà on descanso, la taula on treballo, el terrat on prenc el sol, el balcó on miro a l’exterior…
  • 3 Els ulls de casa. Ei paisatge que veig a través de les finestres i portes obertes de casa meva. Paisatges naturals (camps, mar, prats, muntanyes, rius, arbredes…) o paisatges intervinguts per l’home i urbans (cases, pisos, jardins, carrers, places…) Paisatges exteriors que condicionen totalment l’interior de la nostra llar. Les imatges poden ser de paisatges propers a la realitat o més simbòlics i mentals.

Tècniques: Les que hem estat treballant fins al moment, tremp de cola de conill, tremp d’ou, aquarel·la, acrílic i vinílic. El format és lliure.

Clara Oliveras