Quin animal m’agradaria ser?
Proposta de Clara Oliveras, professor d’EMAXics de l’EMA

claraoliverasvalenti@gmail.com

T’has parat mai a pensar quin animal t’agradaria ser si no fossis un ésser humà?

A mi m’agradaria saber volar com un ocell d’aquests que planegen més amunt dels núvols. A mi m’agradaria ser una balena i recórrer tots els oceans. Doncs a mi un ós panda i jugar tot el dia i menjar bambú. Jo preferiria ser un àgil i ràpid guepard. Doncs a mi m’agradaria ser tan alta com una girafa i passejar per la sabana. Doncs, com que a mi m’encanta la fred, jo voldria ser un ós polar i adormir-me sobre el gel. Jo preferiria ser una papallona de colors molt vius i bonics. A mi m’agrada la música, jo triaria ser un rossinyol. Doncs jo voldria ser un cangur i saltar molt alt!

Us proposo que dibuixeu l’animal que més us agrada i que, si mai tinguéssiu l’ocasió, us agradaria ser per uns dies.

Primer el dibuixeu, us podeu ajudar d’alguna imatge que us aporti informació de com és físicament. O, si us atreviu, podeu començar directament tacant amb pintura. Podeu utilitzar el material que tingueu a casa: llapis de colors, retoladors, ceres, guaix, aquarel·les, acrílics…els que tingueu i us agradin més.